TSM/ Light & Bench
2017
Intervention/ Installation
UP!
TSM/ Light & Bench
2017
Intervention/ Installation
UP!
TSM/ Light & Bench var et værk i ProKKs gruppeudstilling UP! - en opløftende udstilling i det offentlige rum i Aarhus bestående af en række stedspecifikke kunstværker, der opfordrer os til at løfte blikket og kigge OP – se verden med nye øjne og lade os overraske.

TSM/Light & Bench er en intervention på Frederiksbjerg Torv i Aarhus, hvor pladsen er blevet tilføjet en neon-installation og en mængde ekstra bænke. Neon-installationen og bænkene er placeret så de danner en visuel form både set fra pladsen og fra de omkringliggende lejligheder.

TSM/ Light er en abstrakt konstruktion af bøjede neonrør i forskellige farver monteret på taget af pladsens pølsevogn.

TSM/ Bench er en åben konstruktion af bænke, der er monteret på pladsen i et ordnet mønster.

Indgrebet eksperimenterer med brugen af pladsen og giver byrummets brugere ekstra redskaber til at tage pladsen i brug som fælles rum.

Projektet er udviklet og udført af Temporary Stays and Moves (TSM): Anja Christensen, Bodil Porse, Birgitte Munk, Dorte Kyhn, Katrine Hvid og Sanne Grauengaard.

Temporary Stays and Moves (TSM) laver værker, der udforsker det søgende, transformation og mobilitet. Nærvær og det spontane er centralt, når gruppen sammen bevæger sig ud i det offentlige rum.


UP! er den den sidste i en række af fem udstillingsprojekter på ProKK’s flerårige udstillingsserie OUT OF THE BOX, som indgår i Europæisk kulturhovedstad 2017. OUT OF THE BOX gør opmærksom på at kunsten lever og er i stand til at skabe refleksion og gå i dialog med verden uden for kunstinstitutionens mure.

UP! er støttet af:
​Aarhus kommune
Fonden 2017
Facebook
tiltoptiltop
Copyright © 2020 Birgitte Munk
BIRGITTE MUNK · MARSELIS BOULEVARD 27 · DK-8000 AARHUS C · T +45 21 26 50 12 · BIRGITTE@MUUNI.DK