Hej Skov!
Søndag d. 8. Maj
2022
Skov, ler, fotogravure
Dyrehavehuset
Hej Skov!
Søndag d. 8. Maj
2022
Skov, ler, fotogravure
Dyrehavehuset
Soft Spots er små bløde steder i skoven, hvor man kan slå sig ned. De er markeret og formet med ler, der er presset ind i stammer, i bark og i mos. De fem steder danner et rum imellem sig. Et energifelt til stille sansning.

I Dyrehavehuset er Soft Spots grafiske fotogravure tryk på foldede ark. Motiverne er presset ind i papiret i grå, i brune og i grønne toner, og fremstår bløde, organiske og sanselige.

hej Skov! fejrede løvspringet, de få dage hvor de ny udsprungne bøgeblade lader sig gennemlyse af solens stråler, så alt er lysende grønt.

Væver Ane Henriksen, glaskunstner Sia Mai, keramiker Marianne Krumbach, billedkunstner Birgitte Munk, billedkunstner Vibeke Jerichau, smykkekunstner Janne Krogh Hansen, smykkekunstner Josephine Winther og møbeldesigner Line Depping, havde alle været på skovbad med Bess Kristoffersen i skoven omkring Dyrehavehuset.

Oplevelserne blev til udstillingen: HEJ SKOV!

Emmy Laura Perez Fjalland, ph.d., kulturgeograf og forfatter, holdt Løvspringstalen, hvor hun på poetisk vis slog ned på øjeblikke i jordens udviklingshistorie og gav os gode billeder på mulige nye verdner.
Facebook
tiltoptiltop
Copyright © 2020 Birgitte Munk
BIRGITTE MUNK · MARSELIS BOULEVARD 27 · DK-8000 AARHUS C · T +45 21 26 50 12 · BIRGITTE@MUUNI.DK